Bejelentés


JAWA-sokk tuning oldala Nincs lehetetlen

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
 

A gyújtórendszer felszerelése a P20-21 Pannóniára

Mondandómat megpróbálom röviden , pontokba szedve ismertetni.

 1. Vegyük le: - a tankot ; - jobb oldali (dinamó oldali) deklit.
 2. Kössük le:- az akkumulátor test vezetékét.
 3. Kössük ki és a: - megszakítókat – a kondenzátorokat; -a gyújtó trafók megszakító oldali vezetékeit (1-ös jel) – szigeteljük a vezeték végeket ; szereljük le a gyári gyújtólapot vegyük le az egyik gyújtó trafó 15 jelű kivezetéséről az anyát.
 4. Vegyük le: - a gyújtólapot ; - a megszakítót működtető bütyköt
 5. , fúrjuk ki a teljesítmény kapcsoló rögzítéséhez szükséges (D3) furatokat, javasolt helye a kormánycsapágyakat magában foglaló csövet merevítő lemezek között, (a csatlakozókkal hátra )
 6. Szereljük fel a dinamóra a távtartót.
 7. Szereljük fel a teljesítmény kapcsolót – bujtassuk be a összekötő vezetéket (dinamó ház- teljesítmény kapcsoló)
 8. A távtartón a, gyújtólapot rögzítő menetes furatokból kiindulva körző segítségével (körzőnyílás kb.55mm), a nagyobbik szöget felezve, keressük meg a "középállást", -jelöljük meg .
 9. Vegyük ki a gyertyákat, - a jobb hengert állítsuk a felső holtpont előtti 1,9mm helyzetbe.
 10. Rajzoljuk be a forgórészre a középállást jelölő vonalat, szereljük le a forgórészt.
 11. A középállás vonalon a forgórész peremétől 3,5 mm-re (R22,5) D3-as furatot fúrunk, melyet tűreszelővel „négyszögesítünk” a mágnest a jelölt végével a forgás irányával ellentétes irányba fordítva a fészekbe ragasztjuk. A forgórész véglegesen felszereljük.
 12. Felszereljük az új gyújtólapot, az összekötő vezeték mindkét végét csatlakoztatjuk, - összekötő vezetéket a kábelköteg külső oldala mellé rendezve visszatesszük (a gyújtólap teljes elmozdulása biztosított legyen).
 13. Bekötjük a teljesítmény kapcsoló vezetékeit, a "+" a trafók 15 jelű kivezetéseire (a gyújtáskapcsolóról jövő vezetékkel együtt) , J1 jobb hengerhez tartozó trafó 1 jelű kivezetésére, B1 bal hengerhez tartozó trafó 1 jelű kivezetésére, végül visszakötjük az akku testet a T vezetékkel együtt.
 14. Visszaszereljük: - a tankot. Ellenőrizzük, hogy a gyújtólap csatlakozója elfér e a dekliben!
 15. Elvégezzük a Beállítást. (A beállítás módja azonos a JAWA-nál alkalmazottnál azzal a különbséggel , hogy 3,0 mm helyett 1,9 mm előgyújtást állítunk be)Üzenetküldés
Esetleges kérdését vagy megrendelését itt teheti meg!

E-mail címed:
Szöveg:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!